Syracuse Mets scoret fire på niende for å slå Lehigh Valley, 7-3

Syracuse Mets scoret fire løp i toppen av den niende omgangen for å slå Lehigh Valley IronPigs, 7-3, fredag ​​kveld på Coca-Cola Park. Cheslor Cuthbert slo et klarsignal, to-løps homerun i det niende for å drive Mets til seier.

Syracuse (40-62-1) gikk inn til toppen av den niende omgangen uavgjort med Lehigh Valley, 3-3. Wilfredo Tovar startet med en singel. Cuthbert fulgte med et pinch-hit, go-ahead, to-run homerun på en ball han knuste over venstre feltvegg for å gi Mets en 5-3 ledelse. Etter at David Rodriguez slo ut, gikk Khalil Lee, Orlando Calixte slo singel, og Mark Payton gikk for å belaste basene. Med José Martínez batting, tillot en pasningsball Lee å score og de to andre løperne å avansere, noe som ga Syracuse en 6-3-kant. Martínez slo ut, men David Thompson slo en singel med to ut i høyre felt for å hente hjem Calixte og førte Syracuse med fire, 7-3.

Mets reliever Tom Hackimer kom ut av bullpen for å slå bunnen av den niende. Til tross for at han gikk en batter og ga opp en singel, tillot hans første treff etter åtte treffløse opptredener, slo Hackimer ut tre Lehigh Valley-treffere for å avslutte kampen og sikre seier til Syracuse. Hackimer har fortsatt ikke tillatt et løp i ni og en tredjedel av omgangene med Mets.

Syracuse scoret kampens første løp i første omgang. José Peraza og Mark Payton slo begge singel for å begynne kampen. Martínez fulgte etter med sin egen singel som scoret Peraza og ga Mets en 1-0 ledelse. Thompson jobbet deretter en tur for å laste basene. Brandon Drury slo inn i et dobbeltspill, men Payton scoret til en 2-0 fordel. Med Martínez på tredje base og to outs, doblet Tovar ned venstrefeltet, og hentet hjem Martínez da Syracuse ledet, 3-0, etter toppen av den første.

teknologiens innvirkning på relasjoner

Mets startende pitcher Josh Walker tillot ikke et løp gjennom de første fem omgangene han slo, men Walker fikk problemer i den sjette.

Lehigh Valley (47-56) kom helt tilbake i bunnen av den sjette. Cornelius Randolph startet med en singel. To slagere senere, med én ut, doblet Mickey Moniak for å sette løpere på andre og tredje base. T.J. Rivera fulgte etter med en dobbel som scoret både Randolph og Moniak for å kutte Syracuse-ledelsen til én, 3-2. Walker slo ut den neste slageren, Darick Hall, for den andre ut av rammen, og det var den siste slagmannen Walker møtte. Franklyn Kilomé kom ut av bullpen for Syracuse, men Tyler Heineman stilte en dobbel til høyre felt som scoret Rivera og utlignet til 3-3. Kilomé slo deretter ut Gamboa for å avslutte omgangen.

Walker avsluttet natten med fem og to tredjedelers omganger, seks treff, tre løp og en tillatt gåtur og fire strikeouts. Kilomé pitchet to og en tredjedel målløse rammer, og Hackimer pitchet den poengløse niende.

Syracuse og Lehigh Valley fortsetter sin seks-kampserie med en dobbel header på lørdag på Coca-Cola Park. Første bane i kamp 1 er klokken 16:35. Det andre spillet starter omtrent 30-40 minutter etter at det første spillet er ferdig.