CHAMPS: Pal-Mac-jenter vinner regnvåt klasse B1 seksjon V-tittel

Med regnet i sentrum på Finger Lakes Community College fredag ​​kveld, så Pal-Mac Red Raiders ut til å ta seier fra Red Raiders of Hornell. I en kamp som føltes som om skjebnen avgjorde kampen, ville det være Pal-Mac som overgikk regnet og Hornell, 2-0, for å sikre seksjon V klasse B1-tittelen. Det var deres tredje mesterskap på de siste 6 sesongene, og fjorårets lag ble nektet av Covid etter å ha stengt laget før ettersesongen.

Første omgang levde opp til skjebnefølelsen, med begge Red Raider-lagene låst i en 0-0-kamp ved pause. Da regnet tiltok, snudde handlingen på banen. Molly Seither sendte et mål i nettmaskene tidlig i andre omgang, noe som skulle sette tonen for resten av kampen. Maya Ikewood satte inn et forsikringsmål på 26'-merket, hvor regnet traff et febernivå. Det ville imidlertid være alt Pal-Mac ville trenge, siden de var i stand til å kontrollere mye av ballbevegelsen i de siste 14 minuttene av spillet. Red Raiders fra Pal-Mac ryddet bort ballen i de siste sekundene, slik at de kunne sikre seg kronen i klasse B1.

Denne tittelen markerer den tredje for flerårige Finger Lakes East jentefotballkraft Pal-Mac på seks år, som dateres tilbake til deres seire i 2016 og 2018.

Pal-Mac går nå videre til å møte Haverling i klasse B-kvalifiseringsrunden tirsdag kveld, på et sted og tidspunkt som skal bestemmes.