RIT herrehockey holder unna Niagara, 5-4

Rochester Institute of Technology senior forward Nick Bruce (Fall River, Nova Scotia/Johnstown Tomahawks) noterte to mål og en assist mens senior forsvarer Regan Seiferling (Moose Jaw, Saskatchewan) og juniorspiss Kobe Walker (Lloydminster, Alberta) ble hver kreditert med et mål og en assist for å lede Tigers til en 5-4-seier på Niagara, tirsdag, i Atlantic Hockey Action.

• Niagara kom på brettet 51 sekunder ut i kampen, men Tigers (4-2-1, 2-0-1 AHA) scoret fem av de neste seks målene for å bygge 5-2 ledelse med 5:38 igjen i andre periode som viste seg å være uoverkommelig.
  • Senior keeper Logan Drackett (Calgary, Alberta) samlet 29 redninger, inkludert 14 i den første perioden, for å forbedre sesongen til 3-1-1.
  • RIT junior forward Will Calverley (Scarborough, Ontario) la til tre mål for å utvide hans lagledende poengsum til 13 (6 mål, 7 assists).
  • Lagene kom sammen for 17 straffer og 48 PIM.
  • Boksscore

RIT går tilbake til handling neste tirsdag (29. desember) for en ikke-ligakonkurranse på Colgate som er planlagt til klokken 16:05. Face Off.