Sport

Waterloo golf beseirer Penn Yan 218-264

Waterloo varsity golfteam tok ned Penn Yan på fredag ​​med en score på 218-264. Waterloo forbedret til 1-0 i ligaspillet, og 1-3 totalt. For Penn Yan var det deres andre ligatap, og brakte den totale rekorden til 1-2. Medaljørutmerkelsen gikk til John Siblosky, som fortsatte sin varme serie med en 1-over … MoreWaterloo golf beseirer Penn Yan 218-264
Mets kommer tilbake med utblåsningsseier i Miami

New York Mets kom tilbake fra fredagens serieåpningstap mot Miami Marlins med en 11-3-seier lørdag kveld på LoanDepot Park. Carlos Carrasco, som slet i sitt siste utspill, kastet seks omganger med ett-løpsball for Mets. New Yorks krenkelser ble levende da de slo ut 11 løp på 16 treff, … MoreMets kom tilbake med utblåsningsseier i Miami
Mets plasserer Starling Marte på skadelisten, ring opp Mark Vientos fra Triple-A Syracuse

New York Mets har plassert utespiller Starling Marte på 10-dagers skadeliste (tilbakevirkende til 7. september) med en brukket høyre langfinger, kunngjorde laget lørdag. I et tilsvarende trekk har New York kalt opp nr. 7-prospektet Mark Vientos fra Triple-A Syracuse. Marte ble truffet i hånden av Mitch Keller... MerMets plasserer Starling Marte på skadelisten, ring opp Mark Vientos fra Triple-A Syracuse
Syracuse Mets holder tilbake Rochester Red Wings for tredje seier på rad

Syracuse Mets holdt unna Rochester Red Wings, 5-4, lørdag kveld på NBT Bank Stadium. Etter å ha droppet de to første kampene i denne seks-spillserien, har Syracuse vunnet tre på rad. Rochester sprang ut til en 2-0 ledelse i toppen av den tredje på Andrew Stevensons RBI-trippel og John Nogowskis... MerSyracuse Mets holder tilbake Rochester Red Wings for tredje seier på rad
LØRDAG HS RAPPORT: Canandaigua jenter fotball blanks Newark; Midlakes jentevolleyball topper Penn Yan

JENTEFOTTBALL (9/10): Honeoye Falls-Lima 5 @ Wayne 3 Newark 0 @ Canandaigua 1 South Seneca 1 @ Penn Yan 3 Marcus Whitman 2 @ Dundee/Bradford 1 Gates Chili 6 @ Waterloo 0 Midlakes 0 @ Caledonia-Mumford NESTE SPILLER (9/12): Palmyra-Macedon @ Pittsford Sutherland Marion @ Geneva Victor @ Canandaigua Southern Cayuga @ North... Mer LØRDAG HS RAPPORT: Canandaigua jentefotball spiller Newark; Midlakes jentevolleyball topper Penn Yan
Yankees ruller forbi Rays for å knipse to-kamper

New York Yankees-angrepet ble levende lørdag ettermiddag på Yankee Stadium da de tok en sårt tiltrengt 10-3-seier over Tampa Bay Rays. New York kom svingende ut mot Rays startende pitcher Corey Kluber da de scoret seks av sine 10 løp i den første omgangen, takket være syv singler på rad. Gleyber... MoreYankees ruller forbi Rays for å knipse to-kamps skli
Yankees taper serieåpningen til Rays

New York Yankees falt for Tampa Bay Rays, 4-2, i serieåpningen fredag ​​kveld på Yankee Stadium. New Yorks ledelse i American League East er nede på 3 1/2. Frankie Montas startet i bakken for Yankees og tillot fire løp på ni treff over 5 2/3 omganger mens … MoreYankees taper serieåpningen til Rays
Mets dropper serieåpningen til Marlins

New York Mets falt for Miami Marlins, 6-3, i serieåpningen fredag ​​kveld på LoanDepot Park. Med tapet har New York tapt fire av de seks siste. David Peterson startet på haugen for Mets og overga tre løp på fem treff over 3 2/omganger. Joely Rodríguez tillot … MoreMets lanserer serieåpningen til Marlins
Syracuse Mets ruller forbi Rochester Red Wings

Syracuse Mets rullet forbi Rochester Red Wings, 8-3, fredag ​​kveld på NBT Bank Stadium. Etter å ha droppet de to første kampene i serien med seks kamper, har Syracuse vunnet to på rad for å jevne ut serien. Rochester sprang ut til en 2-0-ledelse i første omgang, men Mets svarte med syv... MerSyracuse Mets ruller forbi Rochester Red Wings
Yankees plasserer Jose Trevino på farskapslisten

New York Yankees gjorde flere bevegelser på listen foran fredagens massive serie med tre kamper med Tampa Bay Rays i Bronx. Teamet plasserte startfangeren Jose Trevino på farskapslisten og tilbakekalte catcher Ben Rotvedt fra Triple-A Scranton/Wilkes-Barre. Rortvedt var en av spillerne Yankees kjøpte fra Minnesota Twins i … MerYankees plasserer Jose Trevino på farskapslisten
SYRACUSE TALER: Forbereder for sesongen med Geo FitzGerald (podcast)

I denne utgaven av Syracuse Speaks ønsker Alex Ackerman Raw Charge-bidragsyter Geo FitzGerald velkommen til podcasten. Raw Charge er en SB Nation-blogg som dekker Tampa Bay Lightning-organisasjonen. Geo har skrevet for dem i mange år, og spesialisert seg på organisasjonens potensielle kunder og spillere. Med treningsleirer som nærmer seg med stormskritt, engasjerer Alex Geo i en dyptgående samtale om hvordan... MerSYRACUSE SPEAKS: Prepping for the Season with Geo FitzGerald (podcast)
William Smith landhockey avslutter William Smith Classic med 3-2 seier over Lebanon Valley

GENEVA, N.Y.—William Smith College landhockeylag beseiret Lebanon Valley College 3-2 i ettermiddag for å avslutte William Smith Classic. Ledende for Heron-forsvaret var junior Kristen McCormick som registrerte to redninger på dagen, og forbedret hennes personlige rekord til 2-0 for sesongen. Som et supplement til Heron-forsvaret var senior Mary Kate Breward som … MerWilliam Smith landhockey avslutter William Smith Classic med 3-2-seier over Lebanon Valley
#17 Messias topper #5 William Smith fotball 2-1 i kamp om rivaler

GENEVA, N.Y. – Det femterangerte fotballaget William Smith College ble slått av 17. rangerte Messiah i en ikke-konferansekonkurranse på Cozzens Field i ettermiddag. Med tapet har Herons nå 2-1-0 på sesongen. Emma Kirts scoret William Smiths mål, det første i hennes kollegiale karriere. Amanda Kesler og Kirsten Nelson delte minuttene i mål, og kom sammen til fire redninger.… Mer#17 Messiah topper #5 William Smith fotball 2-1 i kamp mot rivaler
Rask start sender Hobart fotball til 2-0 seier over Hartwick

ONEONTA, N.Y. – Hobart College-fotballlaget scoret et par mål i første omgang da det slo Hartwick 2-0 i åpningskampen av Mayor's Cup. Med seier er Hobart nå 2-0-1 på sesongen. Quinn Phillips og Frederick Madsen scoret i seieren for Statesmen. Guillermo Castaneda Chang og Christian Burkhart mellomtid i … MerRask start sender Hobart fotball til 2-0-seier over Hartwick
Mets topper Marlins for å sikre serieseier

New York Mets rullet forbi Miami Marlins, 9-3, søndag ettermiddag på LoanDepot Park for å sikre seg en serieseier. Taijuan Walker startet på haugen og kastet syv omganger med ett-løpsball mens han tillot fem treff og slo ut 10. Seth Lugo fulgte Walker i lettelse og overga seg to løp før Adam Ottavino... MerMets topp Marlins for å sikre serieseier
Rochester Red Wings sklir med seier over Syracuse Mets

Rochester Red Wings tok tre kamper med en 7-2 seier over Syracuse Mets søndag ettermiddag på NBT Bank Stadium. Med seieren delte de to lagene serien på seks kamper. Washington Nationals venstrehendte MacKenzie Gore startet en rehabiliteringsstart med Rochester og kastet 1 2/3 shutout-omganger. Bullpenen gjorde en fin … Mer Rochester Red Wings-sklir med seier over Syracuse Mets
Omsetningen synker #23 Hobart fotball i 24-13 tap på Morrisville

Hobarts fotballag la ned en 24-13-avgjørelse i Morrisville State i ettermiddag. Statsmennene ble angret av et par andre kvartal-fomlinger som Mustangs forvandlet til touchdowns. How It Happened Hobarts åpningskjøring kjørte seg fast av straffer og stoppet nær midtbanen. Morrisville tok til motmæle med en 12-spill, 81-yard kjøretur som endte med... MoreTurnovers sank #23 Hobart fotball i 24-13 tap på Morrisville
Yankees slår fire hjemmeløp i seier over Rays

New York Yankees brukte den lange ballen til å beseire Tampa Bay Rays, 10-4, søndag ettermiddag på Yankee Stadium. Med seieren vant New York serien ved å ta to av tre. Yankees scoret alle løpene sine i de to første omgangene, takket være fire hjemmeløp. Gleyber Torres homered to ganger, Giancarlo... MoreYankees slår fire homeruns i seier over Rays
William Smith landhockey gir Manhattanville 4-0 for å åpne William Smith Classic

GENEVA, N.Y.—William Smith College landhockeylag beseiret Manhattanville College i den første kampen i William Smith-klassikeren med en score på 4-0. The Herons slo Valiants 33-3 på dagen med 20 av dem på mål sammenlignet med til Manhatanvilles en. Juniormålvakt Kristen McCormick ledet Herons-forsvaret i alle 60 minutter... MerWilliam Smith landhockey satte Manhattanville 4-0 for å åpne William Smith Classic
Hobart fotball faller mot SUNY Oneonta 3-1

ONEONTA, N.Y. – Hobart Colleges fotballag ble beseiret av Oneonta 3-1 i en ikke-konferansekonkurranse på Red Dragon Field i ettermiddag. The Red Dragons scoret tre mål i første omgang da de hevdet seg i Mayor's Cup i 2022. Milton Mancias Magana hadde brakk i seieren til Oneonta (4-0-0). Nate Hanna spilte alle 90 … Mer Hobart fotball faller mot SUNY Oneonta 3-1